facebook tracking

C++ -ohjelmistokehittäjä Vertex Systems Oy:lle

Onko C++ vahvuutesi? Kiinnostaako sinua 3D-mallinnus ja arkkitehtuuri? Haluaisitko päästä tekemään töitä grafiikan ja visuaalisuuden parissa? Mikäli innostut uusien ratkaisujen keksimisestä ja löytämisestä, niin tämä voi olla sinua varten!

Etsimme C++ -ohjelmistokehittäjiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämään rakennusalan johtavaa suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmisto Vertex BD:tä yhdessä osaavan tiimin kanssa. Kyseessä on oma tuotteemme, jonka  kehittämiseen sinulla on nyt mahdollisuus tuoda oma osaamisesi.

Vertex Systems on suomalainen,  maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja teollisuudelle. Vertex -suunnitteluohjelmistot sujuvoittavat teollisesti valmistettavien tuotteiden suunnittelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat metalliteollisuuden kone- ja laitevalmistajat, teolliset rakentajat, kalusteiden valmistajat, laitostoimittajat, prosessiteollisuus sekä näitä palvelevat suunnittelutoimistot. Vertexin vahvuus on rakentunut oman tuotekehityksen huippuosaajien kykyyn yhdistää vankka eri toimialojen tuntemus sekä pitkäaikainen, tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

C++-ohjelmistokehittäjänä kehität Vertex BD-rakennussuunnittelutuotteen ominaisuuksia, teet muutostöitä sekä osallistut erilaisiin projekteihin, esim. koodimme modernisointiin liittyen. Meillä pääset olemaan yhteydessä asiakkaisiin matalalla kynnyksellä, mikäli se tuntuu sinulle luontevalta. 

Olemme moderni softatalo, joten scrum ja koodikatselmoinnit ovat osa arkea. Yhdessä työskentely ja kommunikaatio ovat todella tärkeitä ja päivittäinen osa työntekoa, koska lopputulos on aina monen henkilön työn tulosten summa. Silti töitä saa tehdä itsenäisesti. Töitä tehdään oman Vertex BD -tuotteemme parissa, jonka koodissa näkyy kehittäjiemme kätten jälki ja se on tehty C++ -kielellä. Panostamme jatkuvasti modernisointiin ja jatkuvaan kehittämiseen. Uudistamme ohjelmistoamme jatkuvasti, jotta se ratkaisee tämän päivän haasteet ja niin, että tuotteiden kehitys kantaa tulevaisuudessakin. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla sekä otamme huomioon kansainvälisten markkinoiden mukaan tuomat kehitystarpeet. Lisäksi meillä tehdään Cloud-puolen ratkaisuja uusimmilla teknologioilla ja osaamisestasi sekä intohimostasi riippuen sinulla on mahdollisuus saada vastuuta myös Cloud-puolen kehittämisessä. Koodimme kehittyy jatkuvasti ja toivomme, että sinä myös!

 

Oletko etsimämme C++ -ohjelmistokehittäjä?

Olet utelias ja motivoidut uuden luomisesta. Haluat tehdä töitä kehittyvällä alalla ja tuotteen parissa, jossa näet käden jälkesi sekä asiakkaiden tyytyväisyyden. Olet tiimipelaaja, joka uskaltaa kysyä apua ja auttaa mieluusti myös itse toisia.  Osaat myös luoda siistiä koodia, josta toisen on helppo jatkaa. Hahmotat hyvin laajoja kokonaisuuksia ja olet matemaattisesti taitava. Sinulla on palo saattaa asiat valmiiksi ja oletkin pitkäjänteinen työssäsi. Työskentelysi on suunnitelmallista ja eteenpäin katsovaa. Intosi kehittämiseen näkyy myös halussasi kehittää omaa osaamistasi. 

Roolissa olet vahvasti tekemisissä grafiikan ja 3D-mallien kanssa, sillä Vertex BD:ssä hyödynnetään monipuolisesti kolmiulotteista tietomallintamista. Toivomme, että sinulla olisi kiinnostusta visuaalisuutta ja grafiikoita kohtaan, kokemuksen niistä katsomme eduksi. 

Lisäksi sinulla on:

 • Muutaman vuoden kokemus C++ kehittämisestä 
 • Soveltuva korkeakoulututkinto 
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Miksi Vertex?


 • Merkityksellinen ohjelmistotuote, joka auttaa tuhansia asiakkaita eri puolilla maailmaa omassa työssään 

 • Tuottamamme ratkaisut auttavat asiakkaitamme energiatehokkuuden parantamisessa 

 • Mahdollisuus tuoda oma osaamisesi tuotteen kehittämiseen ja nähdä työsi jälki vuosienkin päästä

 • Tuoreet versiot teknologioista aina käytössäsi

 • Kannustava työyhteisö, jossa apua löytyy aina, eikä ketään jätetä yksin

 • Kulttuurin, jossa innovointiin ja omien mielipiteiden esille tuomiseen kannustetaan

 • Vakavarainen firma, jossa on varma pohja tekemiselle

 • Teknologisesti aallonharjalla oleva yritys, joka kehittyy jatkuvasti

 • Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja selkeät tavoitteet 

 • Roolia osaamisesi mukaan ja tilaa kehittyä sekä kasvaa ammatillisesti

Hakeminen

Hae tehtävää alla olevan napin kautta. Mukaan voit liittää näyttöä osaamisestasi mm. GitHub -profiiliisi.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Työpaikan sijainti on Vaajakatu 9, 33720 Tampere ja töitä voi tehdä myös etänä. 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana,  joten laitathan hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 17.5.2021 mennessä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Choice HR:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Vertexin CTO Timo Tulisalmi (0407569610) tiistaina 4.5. klo 14.00-16.00 ja tiistaina 11.5. klo 14.00-16.00. Muina aikoina Choicen Head Of Recruitment Wilma Vilen 044 353 5837, wilma.vilen@choicehr.fi

Työntekijöidemme kertomaa

Kysyimme työntekijöiltämme mikä heidän mielestään on parasta Vertexillä, ja näin he vastasivat:

Loistavat työkaverit ja innostava työyhteisö
"Haluaisin nostaa esiin loistavat työkaverit. Meillä on rento ilmapiiri ja mukava työyhteisö, jossa tuetaan ja ymmärretään toisia." "Meillä johtaminen on mielestäni hyvää ja ihmisiä kohdellaan reilusti. Hyvässä työyhteisössä on mukava työskennellä etenkin kun tekeminen on kaiken lisäksi mielenkiintoista."
Oma tuote ja vahva tuotekehitys
"Vertex on uranuurtaja suunnittelutiedon hyödyntämisessä ja CAD-suunnittelun kehityksessä, ja asiakkaamme ovat edelläkävijäporukkaa. Koen, että saan olla aidosti näköalapaikalla auttamassa asiakaita tehostamaan toimintaa älykkään tietomallin ja sen hyödyntämisen parissa." "Oma tuote ja vahva tuotekehitys mahdollistaa sen, että saan antaa panosta ja näkemystä tämän päivän haasteisiin niin, että tuotteiden kehitys kantaa tulevaisuuteenkin".
Vapaus ja vaikutusmahdollisuudet
"Työssä annetaan vapaat kädet toteuttaa tehtäviä, eikä sille aseteta liikaa paineita. Siten on mahdollista löytää parhaimmat toteutustavat." "Arvostan sitä, että toimintatapoja ei liikaa rajoiteta ja tehtävät vaihtelevat paljon. Nautin mahdollisuudesta käyttää työssäni luovuutta." "Arvostan mahdollisuutta tehdä asioita omalla tavalla ja vaikuttaa siihen miten asiat tehdään."
Mahdollisuus kehittyä
"Täällä on mahdollisuus käyttää ja kehittää erikoisosaamistaan. Myös työtehtävien vaihtaminen on mahdollista, mikä tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia uuden oppimiseen." "Nautin siitä kun pääsen oppimaan ja kehittämään uutta."
Joustavuus ja edut hyvinvoinnin tukena
"Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus tuovat joustoa omaan arkeen. Myös työajan ulkopuolella tapahtuvat riennot ja yhteiset aktiviteetit (kuten kevätretket ja Lapin reissut) ovat kivoja." "Henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehditaan. On esimerkiksi hyvinvointiprojekteja ja liikuntaharrastuksia tuetaan. Myös muut virkistysedut, kuten mökit ja lounasetu ovat hyvät."
Varma ja vakavarainen työnantaja
"Vakaa ja luotettava yritys, jolla on vahva talous. Taloudellinen vakaus luo turvaa ja varmuutta työntekijällekin. Pitkät ja pysyvät työsuhteet kertovat siitä, että täällä on hyvä olla." "Sopivan kokoinen yritys. Tarpeeksi pieni että uudistuksia voidaan ottaa nopeasti käyttöön, mutta tarpeeksi suuri, että on vakaa ja eri tehtäviin riittää osaajia."

Oletko sinä etsimämme tuleva Vertexläinen tai tunnetko hänet? Jaa alta työpaikkailmoitus verkostollesikin!

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta