facebook tracking

Videosisällöntuottaja Vertexille

Tule vaikuttamaan siihen, miltä Vertexin videosisältö näyttää tulevaisuudessa

Etsimme videosisällöntuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi Vertexin markkinointitiimiä luomaan puhuttelevaa videosisältöä asiakasmarkkinointiin. Markkinoinnin tavoitteena on tukea toiminnallaan uusasiakashankintaa. Tässä roolissa pääset aidosti vaikuttamaan miltä Vertexin videosisältö näyttää tulevaisuudessa ja kehittämään sitä jatkuvasti - samalla myös itse kehittyen. 

Vertex Systems on suomalainen,  maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja teollisuudelle. Vertex -suunnitteluohjelmistot sujuvoittavat teollisesti valmistettavien tuotteiden suunnittelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat metalliteollisuuden kone- ja laitevalmistajat, teolliset rakentajat, kalusteiden valmistajat, laitostoimittajat, prosessiteollisuus sekä näitä palvelevat suunnittelutoimistot. Vertexin vahvuus on rakentunut oman tuotekehityksen huippuosaajien kykyyn yhdistää vankka eri toimialojen tuntemus sekä pitkäaikainen, tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

Videosisällöntuottajan tehtävä

Videosisällöntuottajana vastaat videosisällön aktiivisesta tuottamisesta käsikirjoituksista editointiin niin suomeksi kuin englanniksi. Teet videosisältöä kaikista Vertexin tuotteista, palveluista ja  tuoteominaisuuksista sekä työntekijä- ja asiakastarinoista. Luot videoille käsikirjoitukset, suunnittelet ja toteutat kuvaukset sekä äänität ja editoit videot. Luotamme ammattitaitoosi, joten pääset ideoimaan sekä tuottamaan uudenlaista videosisältöä sekä testaamaan rohkeasti luovia ideoitasi.  

Pääpaino roolissa on videotuotannossa, mutta lisäksi pääset tekemään myös laitossuunnittelun liiketoiminta-alueemme markkinointia, mikä pitää sisällään mm. web-sivujen ylläpitoa ja sisällöntuotantoa. 

Oletko etsimämme videosisällöntuottaja?

Osaat nostaa edut ja hyödyt videoiden keskiöön ja tuottaa videoita, jotka puhuttelevat asiakkaita. Olet videoiden tekemisen asiantuntija ja luotat kykyihisi tuottaa vaikuttavia sisältöjä. Osaat tarinallistaa omia ja toisilta tulevia ideoita ja taltioida ne videoille. Sinulla ei mene sormi suuhun vaan osaat luoda ratkaisuja ja tunnistaa, mitä lopputulokselta odotetaan ja miten sinne päästään.  Sinulla on rohkeutta kokeilla ja tehdä asioita uudella tavalla. Saat muut innostumaan ja esiintymään luontevasti kameran edessä. Tunnistat tarinoiden mahdollisuuksia ja käännät tekniset ominaisuudet asiakkaita puhuttelevaksi videosisällöksi.  

Menestyt tässä roolissa, jos:

 • Sinulla on aiempaa kokemusta ja näyttöä onnistuneista markkinoinnin videotuotannoista
 • Sinulta löytyy kokemusta ja näkemystä, miten luodaan vaikuttavaa videosisältöä asiakkaille
 • Työskentelet ja tuotat sisältöä sujuvasti suomeksi ja englanniksi 
 • Sinulla on ideoita ja rohkeutta toteuttaa niitä

Eduksi katsomme kokemuksen vastaavalta alalta. Markkinoinnin muihin tehtäviin emme odota aiempaa kokemusta, mutta halua oppia tulee olla, sillä voimme ne sinulle opettaa. 

Miksi Vertex?

 • Vapaus ja vastuu toteuttaa Vertexin videosisältöä uudella tavalla
 • Täysi tuki ja luotto ideoidesi testaamiseen sekä toteuttamiseen
 • Mahdollisuus valita työkalut (ohjelmistot, kamerakalusto)
 • Loistava tilaisuus kehittyä ja kasvaa ammatillisesti
 • Vakavarainen firma, jossa on varma pohja tekemiselle
 • Kansainvälisyys
 • Teknologisesti aallonharjalla oleva yritys, joka kehittyy jatkuvasti
 • Kulttuuri, jossa toisia tuetaan ja apua saa aina, kun sitä tarvitsee 

Vertexillä on oma studio, mutta olemme valmiita sijoittamaan kalustoon ja ohjelmistoon, jotta sinulla on parhaat edellytykset onnistua työssäsi. 

5906958

Hakeminen

Hae tehtävää alla olevan napin kautta. Toivomme, että saisimme näyttöä osaamisestasi jo hakemusvaiheessa - liitä siis rohkeasti portfoliota, linkkejä ja/tai videoitasi. Voit myös jättää terveiset videolla.

Aloitus tehtävässä on elokuussa 2021. Työn sijainti on Vaajakatu 9, 33720 Tampere. Etätyö on mahdollista, mutta työnluonteen vuoksi tehtävä vaatii läsnäoloa myös toimistolla/kuvauspaikoilla.  Lisäksi toivomme sinulta valmiutta matkustaa myös Vertexin muille toimipisteille.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana,  joten laitathan hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 17.5.2021 mennessä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Choice HR:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Vertexin markkinointijohtaja Pekka Moilanen (040 162 9134) perjantaina 30.4. klo 9.30-11.00, keskiviikkona 5.5. klo 13.00-15.00 ja keskiviikkona 12.5. klo 9.15-9.45. Muina aikoina lisätietoja antaa Choicen Head Of Recruitment Wilma Vilen 044 353 5837, wilma.vilen@choicehr.fi.

Työntekijöidemme kertomaa

Kysyimme työntekijöiltämme mikä heidän mielestään on parasta Vertexillä, ja näin he vastasivat:

Loistavat työkaverit ja innostava työyhteisö
"Haluaisin nostaa esiin loistavat työkaverit. Meillä on rento ilmapiiri ja mukava työyhteisö, jossa tuetaan ja ymmärretään toisia." "Meillä johtaminen on mielestäni hyvää ja ihmisiä kohdellaan reilusti. Hyvässä työyhteisössä on mukava työskennellä etenkin kun tekeminen on kaiken lisäksi mielenkiintoista".
Vapaus ja vaikutusmahdollisuudet
"Työssä annetaan vapaat kädet toteuttaa tehtäviä, eikä sille aseteta liikaa paineita. Siten on mahdollista löytää parhaimmat toteutustavat." "Arvostan sitä, että toimintatapoja ei liikaa rajoiteta ja tehtävät vaihtelevat paljon. Nautin mahdollisuudesta käyttää työssäni luovuutta." "Arvostan mahdollisuutta tehdä asioita omalla tavalla ja vaikuttaa siihen miten asiat tehdään".
Mahdollisuus kehittyä
"Täällä on mahdollisuus käyttää ja kehittää erikoisosaamistaan. Myös työtehtävien vaihtaminen on mahdollista, mikä tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia uuden oppimiseen." "Nautin siitä kun pääsen oppimaan ja kehittämään uutta."
Joustavuus ja edut hyvinvoinnin tukena
"Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus tuovat joustoa omaan arkeen. Myös työajan ulkopuolella tapahtuvat riennot ja yhteiset aktiviteetit (kuten kevätretket ja Lapin reissut) ovat kivoja." "Henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehditaan. On esimerkiksi hyvinvointiprojekteja ja liikuntaharrastuksia tuetaan. Myös muut virkistysedut, kuten mökit ja lounasetu ovat hyvät."
Oma tuote ja vahva tuotekehitys
"Vertex on uranuurtaja suunnittelutiedon hyödyntämisessä ja CAD-suunnittelun kehityksessä, ja asiakkaamme ovat edelläkävijäporukkaa. Koen, että saan olla aidosti näköalapaikalla auttamassa asiakaita tehostamaan toimintaa älykkään tietomallin ja sen hyödyntämisen parissa." "Oma tuote ja vahva tuotekehitys mahdollistaa sen, että saan antaa panosta ja näkemystä tämän päivän haasteisiin niin, että tuotteiden kehitys kantaa tulevaisuuteenkin".
Varma ja vakavarainen työnantaja
"Vakaa ja luotettava yritys, jolla on vahva talous. Taloudellinen vakaus luo turvaa ja varmuutta työntekijällekin. Pitkät ja pysyvät työsuhteet kertovat siitä, että täällä on hyvä olla." "Sopivan kokoinen yritys. Tarpeeksi pieni että uudistuksia voidaan ottaa nopeasti käyttöön, mutta tarpeeksi suuri, että on vakaa ja eri tehtäviin riittää osaajia."

Oletko sinä etsimämme tuleva Vertexläinen tai tunnetko hänet? Jaa alta työpaikkailmoitus verkostollesikin!

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta